3 Musketiers opnieuw uitgesteld

 In Nieuws

Door de Corona-crisis is ons theaterseizoen anders gelopen dan wij hadden bedacht. In plaats van onze groepen te zien schitteren in het theater zaten we allemaal thuis en werd het stil op onze Theaterzolder. We hopen vooral dat iedereen de afgelopen maanden gezond is doorgekomen. Dat is het allerbelangrijkste!!

We hadden lang goede hoop dat we na de zomer het nieuwe seizoen konden openen met onze spectaculaire musical 3 Musketiers. Helaas is het ondanks de nodige versoepelingen niet haalbaar om zo’n grote productie al in september op de planken te brengen. Er zijn nog teveel beperkingen waardoor wij niet de kwaliteit kunnen leveren die deze productie, cast, crew en ons publiek verdienen. Met pijn in ons hart hebben we daarom besloten om 3 Musketiers opnieuw uit te stellen. Op vrijdag 26 februari en zaterdag 27 februari 2021 hopen we al onze trouwe bezoekers weer in het theater te mogen verwelkomen! Kaarthouders zullen door Nieuwe Nobelaer worden geïnformeerd.

Ook voor onze andere producties hebben we inmiddels nieuwe data kunnen vinden. Binnenkort publiceren we het volledige programma!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt