Archief

Shrek

Er was eens een Oger met de naam Shrek, die heel tevreden en vooral heel alleen in zijn moeras woonde. Totdat de gemene Heer Farquaad het bevel gaf alle inwoners te verbannen uit het koninkrijk Duloc. Alle inwoners die een beetje anders zijn – mafketels en freaks – moeten noodgedwongen verhuizen naar het moeras van Shrek, die allesbehalve blij is met de komst van zoveel Sprookjesfiguren. Shrek pikt dit niet en gaat op weg naar Duloc. Onderweg ontmoet hij de ietwat hysterische Ezel die hem ongevraagd op zijn reis vergezelt.

Heer Farquaad sluit een deal met Shrek. Als het hem lukt om de gedroomde prinses van Heer Farquaad te bevrijden, krijgt hij zijn moeras terug. Shrek gaat de uitdaging aan en samen met Ezel vertrekt hij naar de toren waar prinses Fiona gevangen zit. Hoopvol wacht zij al jaren op de dappere ridder die haar komt redden. Hoewel Shrek haar weet te bevrijden, wil Fiona niks van hem weten. Ze hoort gered te worden door haar grote liefde. Niet door een of andere Oger en zijn huisdier. Onderweg naar Duloc blijken ze echter meer op elkaar te lijken dan ze willen toegeven en stiekem beginnen ze zelfs meer voor elkaar te voelen. Met een beetje hulp van Ezel.

Toch wil Fiona zo snel mogelijk trouwen met Heer Farquaad. Niemand weet namelijk dat Fiona een geheim met zich meedraagt en ze daarom wanhopig graag wil trouwen met haar ware liefde. Het kan niet anders of Heer Farquaad moet haar grote liefde zijn. Toch…?

video-camera

Demi Huijbregts

Shrek – Karsten Sluyter
Ezel – Lucien Mutsaers
Fiona – Floor van Wensen / Charlotte Menting
Heer Farquaad – Wim Moerkerken
Thelonius – Emil Veldboer
Oger Fiona – Claudia Hoogland / Lotte Remus – van der Duijn Schouten
Tiener Fiona – Britt Melis / Michelle van de Laar

Ensemble
Annemarie Bakker, Robert Bakker, Sanne van Broekhoven, Céline van der Burg, Lars Deckers, Tessa Franken, Adrienne van Gijsel, Ingrid Gallery des Granges, Astrid Hockers, Nicole Hollander, Marjolein Huijsmans, Mariska van de Laar, Ellis Palma, Julian van Rie, Marit Teunissen, Rian Vincenten

Kindercast
Christel Bakker, Naomi van den Eijnen, Sietse Faas, Fay van Heijenoort, Gijs de Regt, Dylan Sluyter

Regie/productie – Jos Schievelt
Choreografie – Margot Kerstens
Vocal coach – Myrte Luijten
Muzikaal leider – Frank Melisse

foto-camera

Geert van der Sanden

Onze Sponsors

Banakkerstraat 48, 4873 AM Etten-Leur
info@theatergroepjosjes.nl

Theatergroep Josjes © 2024. Alle rechten voorbehouden.